zondag 8 juli 2012

Vossenjacht

Het is weer erg lang geleden dat ik wat op mijn blog geplaatst heb. Ben gewoon te druk, vooral met leuke dingen gelukkig.

Gisteravond was ik uitgenodigd door Jaap om mee te helpen met het bestrijden vn de vos in zijn jachtveld. Nou, daar hoefde ik niet lang over na te denken, natuurlijk ga ik mee!
Het was echt een super mooie lange avond. Ik zat in een soort hoogzit. Alleen in alle rust. De bureaustoel waar ik op zat stond veel te laag en kon niet hoger. Het was een hele mooie avond en ik heb genoten van de rust en het mooie uitzicht. Na twee uur rondkijken (ik wilde eigenlijk gaan opruimen omdat het al aardig donker aan het worden was...) zag ik ineens wat bewegen. Dacht eerst een kat, tot ik die pluimstaart zag :-), het was de vos! Hij kwam spelend op mij af en ik hield hem in t vizier. Hij bleef maar recht op mij af komen....tot ik dacht dit is een mooie afstand. Ik maakte geluid en hij stond stil, poef! Hij viel ook meteen om. Pas na het schot begon ik te shaken, wauw ik had hem!! Mijn eerste vos en ook mijn eerste keer met het kogelgeweer! Toen ik terug liep stond Jaap zijn jachtmaat al te wachten met de auto. Hij was een sms aan t versturen en toen ie zich omdraaide vertelde hij gewoon verder.... Tot ik vol trots de vos liet zien :-) :-) Het eerste wat hij zei was "heb je die meegenomen?!" Hij dacht dus echt dat wij die van huis hadden meegenomen!!! Ik liet hem voelen, was nog warm. Hij was toen echt helemaal enthousiast en maakte meteen deze foto. Toen we bij Jaap kwamen, feliciteerde hij meteen zijn maat...beetje jammer... Toen ik zei dat ik hem geschoten had werd hij helemaal gek, echt leuk!

Was uiteindelijk pas om 2:45 thuis, maar t was geweldig!
 
Deze foto is gemaakt vannacht toen ik hem net geschoten had.
 
 

2 opmerkingen:

Schrijverij Marina zei

Stoer! Gefelicteerd. Besef net dat ik ook in geen tijden met mijn blog bezig ben geweest, ik ga gauw een leuk stukje plaatsen.

Groet,
Marina

Oscar Kramer sr zei

Ik ben toch wel trots op mijn dochter. Mooi werk Steef.