zondag 5 december 2010

Puppy terreur!

We hadden ons voorbereid op puppy terreur, maar niets is minder waar. Balda doet het voorbeeldig! Het is net of ze hier altijd al woont. Ze is nooit te beroerd om even te komen helpen wanneer je bijvoorbeeld aan het stofzuigen bent.
Vanmiddag zijn we heel even in duin geweest met Balda en de mannen. Ik had mijn camera meegenomen om wat leuke plaatjes van haar te kunnen schieten wanneer Arjan met de mannen aan de wandel was. Ook hebben we even kort geoefend met komen en zitten. Wauw, wat doet ze dat al goed zeg!
De sneeuw is nu al weer zo goed als weg.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke foto's! Ben jaloers op zo'n hulp in de huishouding. Hopelijk komt ze ook in Langeraar een keer helpen :-). Geniet ervan!
Groetjes, Linda (en de mannen)

Stephanie zei

Hoi Linda, weet iet of je er heel erg blij van gaat worden hoor.... Het wordt er niet echter schoner op....haha.
Maar het is wel erg gezellig!

Lisbeth Bo Dichov Lund zei

Looks like you have a lot of FUN!!!

tina zei

Ziet er weer top uit de foto's
Niet te veel aan onze peuter wennen hoor!

Stephanie zei

Zal het proberen....
Maar ze is zooooo lief!

Anoniem zei

Hoi Steef,

Het is lang geleden dat het hier echt schoon was, dus ik denk dat ik daar wel overheen kan komen :-). Ik ben alleen bang dat het veel te snel went .......... (en twee is echt genoeg!!! Echt waar!!).

Groetjes,
Linda

Stephanie zei

En is het schoon dan is het zo weer een bende! Het is wel gezellig hoor zo'n klein monster in huis. Maar 2 is inderdaad echt genoeg.....(voorlopig....)!

Anoniem zei

Hee Linda en Steef!!!
Niets in jullie hoofd halen hoor...
Maar wel blij dat ze even uit kon logeren. Hebben tenslotte weer een prachtige kwalificatie weten te behalen op de veldwedstrijd.
groetjes uit Italie!

Anoniem zei

Hartelijk gefeliciteerd met de kwalificatie! Enne, we halen ons niets in ons hoofd, hoor. We vinden TWEE echt genoeg. Echt waar! (Uiteindelijk vonden we een ook meer dan genoeg, voor we Luca gingen halen - hi hi).
Groetjes en nog veel plezier!
Linda